Gustul copilăriei: nectarul de caise de la Slava Rusă

Nectarul de fructe este noua vedeta a unui mic producător de sucuri, gem și nectar din satul dobrogean, Slava Rusă.
De luna aceasta a început la Slava Rusa producția uneia dintre cele mai îndrăgite băuturi ale copilăriei, nectarul de caise, urmat îndeaproape de nectarul de piersici si în curând de cel de prune.
Cele 3 varietăți de nectar sunt primele produse dintr-o gamă mai largă de produse locale obținute direct din fructe proaspete în mica locație cu producție artizanală din fructe și legume de la Slava Rusa. Acestea se vor comercializa sub numele Delicasa.
Produsele Delicasa sunt făcute manual și se bazează pe tradiții culinare dobrogene reinterpretate modern, din fructe si legume proaspete de la producători locali. Atât pentru varietatea de nectar cât si pentru celelalte produse, rețetele au fost adaptate ca să nu conțină zahăr și nici aditivi. Îndulcirea se face cu must concentrat de struguri sau cu suc de mere.
Prin intermediul acestor produse, Delicasa dorește să ofere consumatorilor o experiență autentică și să promoveze valorile locale.
"Suntem încântați să lansăm aceste trei tipuri de nectar de fructe, primele dintr-o gama variată de produse de baza în alimentația noastră de zi cu zi. Prin utilizarea fructelor locale proaspete și prin păstrarea rețetelor tradiționale, ne dorim să oferim consumatorilor o alternativă autentică la produsele industriale." , a declarat directorul general al Delicasa, Stefania Filip. "


Delicioasele produse sunt obținute în prima întreprindere socială de inserție din județul Tulcea, proiect finanțat preponderent din fonduri nerambursabile. Prin proiect, societatea se angajează să promoveze produsele naturale și sănătoase, fără zahăr adăugat și fără aditivi, dar și responsabilitatea socială de a întoarce profitul către comunitate. Fabrica își concentrează activitatea pe colectarea de fructe și legume de la micii producători și pe crearea de noi surse de venit pentru persoanele vulnerabile din satul Slava Rusă și cele învecinate.


Nectarul de caise, nectarul de piersici și nectarul de prune vor fi disponibile pentru achiziționare direct la sediul Delicasa din Slava Rusa și în magazinele din orașele mari din țară. Aceste produse pot fi, de asemenea, comandate online pe site-ul www.delicasa.ro.


Contact: Filip Foods SRL, Ștefania Filip – Manager Întreprindere Socială
telefon: 0730 20 11 41
e-mail: contact@delicasa.ro
SC Filip Foods SRL, beneficiar contract de subvenție nr. 1259DP din data de 15.12.2021, semnat în cadrul proiectului “Social Entrepreneurs Network” (POCU/449/4/16/128617), cu scopul de creștere a nivelului de trai prin creșterea oportunităților de generare de venituri pentru locuitorii din zona țintă și rezultate finale în crearea unei întreprinderi sociale de inserție cu 3 angajați care procesează fructe și legume în localitatea Slava Rusă; proiect cu o valoare totală de 323665 RON finanțat 100% din fonduri nerambursabile UE, cu data de începere 21.01 2022 și data de finalizare 23.01.2024, proiect cofinanțat din fondul „Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale” prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
 

Suport clienti Luni-Vineri, 9:00 - 17:00

0730 20 11 41 contact@delicasa.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!