Delisosul și sucul de roșii, noi produse locale de la Slava Rusă

Cu o abordare atentă și responsabilă față de natură și comunitatea locală, Delicasa (Filip Foods SRL), prima întreprindere socială de inserție din județul Tulcea, lansează o gamă diversificată de produse din fructe și legume locale.
După ce în luna august producția s-a concentrat e nectarul de caise, piersici și prune, septembrie și octombrie vor lansa sezonul sucului și sosurilor pe baza de roșii și gogoșari. Primul din serie este foarte utilizatul suc de roșii obținut din roșii de la producători locali prin stoarcere și separare a semințelor și fierbere cu puțină sare, atât cât să-i dea gust și stabilitate până la consum. Urmează sosurile bază pentru gătit cu roșii, gogoșari și condimente, fără zahăr adăugat și fără aditivi.
Produsele Delicasa păstrează rețete tradiționale din zona Dobrogei și adaugă versiuni reinterpretate modern, păstrând mereu calitatea și gustul autentic al fructelor și legumelor locale. Cu o abordare sustenabilă și responsabilă, produsele sunt realizate direct din fructe și legume proaspăt culese, fără zahăr adăugat și fără aditivi.
Produse care se vor mai lansa în această toamnă: sucul de mere cu diferite varietăți de mere și gutui, mere și sfeclă roșie, mere și cătină ți mustul de struguri.


Produsele Delicasa pot fi achiziționate direct de la sediul din Slava Rusă, prin comandă pe pagina de Facebook și pe site-ul www.delicasa.ro.


Delicasa își propune să susțină comunitatea locală prin colectarea de fructe și legume de la micii producători și prin oferirea de locuri de muncă în mod prioritar persoanelor vulnerabile din zonă. În plus, societatea se va implica în proiecte precum organizarea unui festival anual de tip serbări ale comunității, organizarea de cursuri de formare și distribuirea de material săditor pentru înființarea de micro-plantații de pomi și arbuști fructiferi.
Contact: Filip Foods SRL, Ștefania Filip – Manager Întreprindere Socială
telefon: 0730 20 11 41
e-mail: contact@delicasa.ro
SC Filip Foods SRL, beneficiar contract de subvenție nr. 1259DP din data de 15.12.2021, semnat în cadrul proiectului “Social Entrepreneurs Network” (POCU/449/4/16/128617), cu scopul de creștere a nivelului de trai prin creșterea oportunităților de generare de venituri pentru locuitorii din zona țintă și rezultate finale în crearea unei întreprinderi sociale de inserție cu 3 angajați care procesează fructe și legume în localitatea Slava Rusă; proiect cu o valoare totală de 323665 RON finanțat 100% din fonduri nerambursabile UE, cu data de începere 21.01 2022 și data de finalizare 23.01.2024, proiect cofinanțat din fondul „Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale” prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
 

Suport clienti Luni-Vineri, 9:00 - 17:00

0730 20 11 41 contact@delicasa.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!