Delicasa sponsorizează cursul de Public Speaking cu Melania Medeleanu la Constanța

Delicasa, o întreprindere socială producătoare de sucuri, nectar și gem din fructe și legume din Dobrogea, susține dezvoltarea abilităților de comunicare prin sponsorizarea cursului de Public Speaking cu Melania Medeleanu, care va avea loc la Constanța pe 25 martie 2023.


Cursul de Public Speaking susținut de Melania Medeleanu este un eveniment important pentru dezvoltarea abilităților de comunicare în rândul comunității locale din Constanța și a celor interesați să își îmbunătățească modul de a comunica în public. Delicasa susține dezvoltarea personală și comunitară prin implicarea în proiecte sociale și culturale dobrogene.


Melania Medeleanu este un jurnalist de renume în România și are o vastă experiență în comunicarea publică. Ea va oferi participanților sfaturi și tehnici practice pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare, cum ar fi construirea unui discurs coerent și captivant, captarea și menținerea atenției publicului, precum și modul de a livra un mesaj într-un mod convingător.


Delicasa va contribui la succesul acestui eveniment prin furnizarea de sucuri de mere produse local, fără aditivi și conservanți, pentru a oferi o gustare sănătoasă și un surplus de energie participanților. Acesta este un mod prin care Delicasa își arată angajamentul de a sprijini produsele locale și sănătatea comunității.
Ne bucurăm să fim parte din acest eveniment important pentru dezvoltarea abilităților de comunicare în public și suntem mândri să ne implicăm la nivelul comunității locale din orașul Constanța. Sponsorizarea acestui eveniment se înscrie în valorile noastre de a sprijini dezvoltarea personală și comunitară, produsele locale și sănătatea comunității.” a declarat Ștefania Filip, fondatorul Delicasa.


Despre Delicasa: Delicasa este o întreprindere socială din satul Slava Rusa, județul Tulcea, care sprijină dezvoltarea comunității prin producția și distribuția de sucuri și nectare naturale, fără zahăr, aditivi și conservanți. Delicasa susține produsele locale și promovează o alimentație sănătoasă prin utilizarea fructelor locale și a metodelor tradiționale de producție.
Delicasa își propune să susțină comunitatea locală prin colectarea de fructe și legume de la micii producători și prin oferirea de locuri de muncă în mod prioritar persoanelor vulnerabile din zonă. În plus, societatea se va implica în proiecte precum organizarea unui festival anual de tip serbări ale comunității, organizarea de cursuri de formare și distribuirea de material săditor pentru înființarea de micro-plantații de pomi și arbuști fructiferi.

Contact: Filip Foods SRL, Ștefania Filip – Manager Întreprindere Socială
telefon: 0730 20 11 41
e-mail: contact@delicasa.ro
SC Filip Foods SRL, beneficiar contract de subvenție nr. 1259DP din data de 15.12.2021, semnat în cadrul proiectului “Social Entrepreneurs Network” (POCU/449/4/16/128617), cu scopul de creștere a nivelului de trai prin creșterea oportunităților de generare de venituri pentru locuitorii din zona țintă și rezultate finale în crearea unei întreprinderi sociale de inserție cu 3 angajați care procesează fructe și legume în localitatea Slava Rusă; proiect cu o valoare totală de 323665 RON finanțat 100% din fonduri nerambursabile UE, cu data de începere 21.01 2022 și data de finalizare 23.01.2024, proiect cofinanțat din fondul „Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale” prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
 

Suport clienti Luni-Vineri, 9:00 - 17:00

0730 20 11 41 contact@delicasa.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!