Delicasa se prezintă cu succes la cel mai important eveniment de marketing din Constanța – Marketing Waves!

Delicasa este prezent cu un stand de prezentare și degustare de produse la evenimentul Marketing Waves, care va avea loc pe 6 aprilie 2023 la Complex Diplomatic din stațiunea Mamaia.
Evenimentul este primul dintr-o serie de evenimente de business inițiate de Kalon Events, adresată mediului de afaceri din Constanța, unde se reunesc specialiști naționali în diverse arii ale marketingului. Această conferință este un cadru ideal pentru schimbul de know-how și crearea de conexiuni în mediul antreprenorial.
Pe parcursul unei zile, participanții vor putea accesa una sau alta din cele 2 componente ale Marketing Waves:
  • zona de expoziție și networking, unde vor putea gusta și sucul și nectarul Delicasa, dar și să se conecteze cu furnizori și parteneri potențiali;
  • zona de conferință, susținută de speakeri cu experiență și rezultate concrete în piață, unde vor avea posibilitatea de a descoperi idei și strategii noi, de a se informa și adresa întrebări specifice.


Delicasa va fi prezent cu un stand de prezentare și contact la eveniment, oferind astfel oportunitatea de a interacționa cu reprezentanții companiei și de a afla mai multe despre produsele și serviciile sale. Delicasa este dedicată să ofere clienților săi produse de calitate superioară, fiind mereu atentă la detalii și la nevoile acestora. Prin participarea sa la evenimentul Marketing Waves, își dorește să-și crească vizibilitatea și să își consolideze relațiile cu partenerii și clienții existenți, precum și să stabilească noi conexiuni în companiile de top din orașul Constanța și din țară.


Despre Delicasa: Delicasa este prima întreprindere socială de inserție din județul Tulcea, fondata in 2021 de către Ștefania Filip. Scopul Delicasa este de a produce și comercializa produse alimentare locale, proaspete și sănătoase, precum și de a sprijini comunitatea locală prin crearea de locuri de muncă și prin încurajarea folosirii terenurilor disponibile în sat și a practicilor ecologice de cultivare.
Pentru orice informații suplimentare despre proiectele noastre și despre produsele noastre proaspete și naturale ne puteți contacta la adresa de email sau pe pagina noastră de Facebook.
Produsele Delicasa pot fi găsite la sediul fabricii din Slava Rusă, prin comandă pe pagina de Facebook și pe site-ul www.delicasa.ro.

Contact: Filip Foods SRL, Ștefania Filip – Manager Întreprindere Socială
telefon: 0730 20 11 41
e-mail: contact@delicasa.ro
SC Filip Foods SRL, beneficiar contract de subvenție nr. 1259DP din data de 15.12.2021, semnat în cadrul proiectului “Social Entrepreneurs Network” (POCU/449/4/16/128617), cu scopul de creștere a nivelului de trai prin creșterea oportunităților de generare de venituri pentru locuitorii din zona țintă și rezultate finale în crearea unei întreprinderi sociale de inserție cu 3 angajați care procesează fructe și legume în localitatea Slava Rusă; proiect cu o valoare totală de 323665 RON finanțat 100% din fonduri nerambursabile UE, cu data de începere 21.01 2022 și data de finalizare 23.01.2024, proiect cofinanțat din fondul „Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale” prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
 

Suport clienti Luni-Vineri, 9:00 - 17:00

0730 20 11 41 contact@delicasa.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!