Delicasa oferă premii la evenimentul Family Run din Constanța

Delicasa, brandul românesc de produse alimentare de calitate superioară, este mândră să anunțe că va oferi premii constând în produse, coșulețe cadou și cutii de 3 litri cu suc de mere la evenimentul Family Run, care va avea loc pe data de 29 aprilie 2023, la ora 11:00, în Constanța.


Family Run este o competiție sportiv-distractivă, care încurajează mișcarea și sportul în aer liber și care are ca scop susținerea „Asociației Daruieste Aripi” prin donarea integrală a taxei de participare pentru proiectele caritabile din domeniul medical desfășurate de aceasta!
Pentru a participa la cursa Family Run, echipele trebuie să fie formate din cel puțin un minor sub 14 ani și unul dintre părinții acestuia, iar distanța dintre membrii echipei în timpul cursei nu trebuie să depășească 2 metri. Toți participanții trebuie să fie clinic sănătoși și apti medical pentru efort, iar participanții minori trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani.
Înregistrarea pentru cursa Family Run se face doar online pe site-ul competitiei: www.maratonulnisipului.ro, până cel târziu în data de 28 aprilie 2023. În ziua competitiei, se vor face înscrieri în zona de start până la ora 10:00, în limita locurilor disponibile.


Delicasa este încântată să ofere premii constând în produse, coșulețe cadou și cutii de 3 litri cu suc de mere pentru participanții la Family Run, care sunt dornici să își petreacă timpul în aer liber și să își îmbunătățească sănătatea.


Despre Delicasa: Delicasa este prima întreprindere socială de inserție din județul Tulcea, fondata in 2021 de către Ștefania Filip. Scopul Delicasa este de a produce și comercializa produse alimentare locale, proaspete și sănătoase, precum și de a sprijini comunitatea locală prin crearea de locuri de muncă și prin încurajarea folosirii terenurilor disponibile în sat și a practicilor ecologice de cultivare.
Pentru orice informații suplimentare despre proiectele noastre și despre produsele noastre proaspete și naturale ne puteți contacta la adresa de email sau pe pagina noastră de Facebook.
Produsele Delicasa pot fi găsite la sediul fabricii din Slava Rusă, prin comandă pe pagina de Facebook și pe site-ul www.delicasa.ro.

Contact: Filip Foods SRL, Ștefania Filip – Manager Întreprindere Socială
telefon: 0730 20 11 41
e-mail: contact@delicasa.ro
SC Filip Foods SRL, beneficiar contract de subvenție nr. 1259DP din data de 15.12.2021, semnat în cadrul proiectului “Social Entrepreneurs Network” (POCU/449/4/16/128617), cu scopul de creștere a nivelului de trai prin creșterea oportunităților de generare de venituri pentru locuitorii din zona țintă și rezultate finale în crearea unei întreprinderi sociale de inserție cu 3 angajați care procesează fructe și legume în localitatea Slava Rusă; proiect cu o valoare totală de 323665 RON finanțat 100% din fonduri nerambursabile UE, cu data de începere 21.01 2022 și data de finalizare 23.01.2024, proiect cofinanțat din fondul „Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale” prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

 

Suport clienti Luni-Vineri, 9:00 - 17:00

0730 20 11 41 contact@delicasa.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!